154. I LOVE PAPA #WONDERBOX

12:43:00 PM


Happy fathersday...
Yay! Happy Fathersday to all our dads, heroes and strong men. It's the perfect day to spoil our hero a little more than usual, to give him an extra hug, morning kiss and a sweet message or gift.

I spoiled my dad this year with this 'I love Papa' wonderbox. A giftcard with more than 210 different kind of activities where he can choose from. Because my dad is the typical kind of man that never knows what he wants as a gift. Now he will be aible to choose out of relaxing, sportive, gastronomic,... activities. And you can even join him! Or maybe send out mom and dad for a perfect dinner for two? Or let him jump out of a plane, let him get control over a plane or let him choose out of the different kind of wellness possibilities. Yes, men also love to be spoiled and love to receive a good massage.

My dad is still choosing between a couple of activities, so in the meantime I give you the opportunity to give your dad a Wonderbox too and to join him on a great adventure. We all love daddy, we all love some quality time with our dad, so here we go:
- Follow TAWB on Facebook and Instagram,
- Leave a comment with your name, e-mail and why your dad is so special.

The giveaway will be open for all my readers from Belgium, Luxemburg, France and the Netherlands 'till sunday the 21th of June. Good luck to all of you! #thankyouwonderbox

You Might Also Like

19 comments

 1. Oh yes, we all love some quality time with our dads! Great giveaway, I'd be thrilled to gift it to my dad!

  So my name: Margot Thibaut, thibmargot@gmail.com
  And my dad is really special to me because he's just the most supportive person I know. He always had my back and it feels so good to know he's there!

  Have a wonderful week xx

  ReplyDelete
 2. Fijne giveaway! Mijn papa is speciaal omdat hij vaak alleen maar aan zijn gezin denkt en alles geeft wat zijn kids nodig achten! Hij steunt ons in alles wat we doen en zorgt ervoor dat we gelukkig kunnen zijn! Daarom verdient mijn papa deze wonderbox zodat hij eens verwend kan worden!

  E-mail: nadia7@live.be

  Ik volg jou zowel op FB als op Instagram!

  Xx Nadia

  ReplyDelete
 3. Fijne giveaway! Mijn papa is speciaal omdat hij vaak alleen maar aan zijn gezin denkt en alles geeft wat zijn kids nodig achten! Hij steunt ons in alles wat we doen en zorgt ervoor dat we gelukkig kunnen zijn! Daarom verdient mijn papa deze wonderbox zodat hij eens verwend kan worden!

  E-mail: nadia7@live.be

  Ik volg jou zowel op FB als op Instagram!

  Xx Nadia

  ReplyDelete
 4. Fijne giveaway! Mijn papa is speciaal omdat hij vaak alleen maar aan zijn gezin denkt en alles geeft wat zijn kids nodig achten! Hij steunt ons in alles wat we doen en zorgt ervoor dat we gelukkig kunnen zijn! Daarom verdient mijn papa deze wonderbox zodat hij eens verwend kan worden!

  E-mail: nadia7@live.be

  Ik volg jou zowel op FB als op Instagram!

  Xx Nadia

  ReplyDelete
 5. Ik volgde je al! Ik doe mee omdat ik echt fier ben op mijn papa. De blonde lokken, de blauwe ogen, de neus(tja...) ik lijk hard op hem. Hij is 53 jaar en sinds 1 jaar is hij bezig met fitness. Ik ben echt fier dat hij zo'n resultaten kan boeken, hij deed al die jaren daarvoor niets van sport én hij is een roker.. Na enkele maanden sporten bleek zijn longinhoud al véél beter te zijn. Ik ben echt blij dat ik een toffe, grappige en sportieve papa heb. :)

  laura_aerts@hotmail.be

  ReplyDelete
 6. Ik doe zeker mee ! Mijn pa verdiend het zeker. Ik ben al twee jaar erg ziek. Helaas zal dit ook niet meer weggaan. In 2 jaar tijd zijn er enorm veel dingen gebeurt. Tot twee keer toe ben ik zelfs bijna overleden en heb ik 15 weken in het ziekenhuis gelegen. verschrikkelijk. ook ben ik depressief geweest. Mijn papa heeft mij altijd geholpen en mij overal door heen geholpen. Momenten van samen huilen, samen lachen <3

  ReplyDelete
 7. Fijne give-away Cindy!

  Mijn Totti (=stiefpapa want ik haat dat woord) is de beste omdat hij mijn mama na al die jaren terug gelukkig heeft gemaakt en heeft doen openbloeien en omdat hij mij een prachtige kleine zus heeft geschonken! Hij was er op elk speciaal moment voor mij en zal dat ook altijd zijn. TOTTI = THE BEST <3

  email: ameliederycke@hotmail.com
  naam: Amélie De Rycke

  ReplyDelete
 8. Mijn papa is een schatje. Soms botsen we al eens een beetje, maar je weer dan wel dat we net twee dezelfde karaktertjes hebben. M'n papa verwennen voor Vaderdag is het perfecte moment om samen te genieten van elk moment samen. Mijn papa is een held!

  ReplyDelete
 9. Super leuke give-away!
  Mijn papa is niet alleen de beste papa maar ook mijn beste vriend. Ik kan altijd terecht bij hem en hij doet alles voor zijn kinderen.
  Mijn papa is mijn held en zou hem dan ook super graag dit kado'tje geven!
  Met z'n tweetjes een avontuur gaan beleven zou super leuk zijn!

  Groetjes,
  Anke

  Devosanke@hotmail.com

  ReplyDelete
 10. Wat een leuke actie!

  Papa's zijn altijd helden, maar af en toe moeten ze toch nog eens extra verwend worden!
  Ik weet dat ik de afgelopen weken niet echt het zonnetje in huis ben geweest door de examenstress en hoop hem zo toch nog een beetje in de watten te kunnen leggen.

  Fingers crossed met ons tweetjes!

  Liefs,

  Evelyne

  evelynefierens@gmail.com

  ReplyDelete
 11. Wat leuk!

  Sinds ik verhuisd ben naar Antwerpen, zie ik mijn papa niet meer zoveel. We hebben het allebei telkens héél druk, dus het zou super zijn om op deze manier nog eens een leuk papa-dochter momentje in te lassen! Mijn papa is en blijft mijn grote held, de superman, de man die alles kan oplossen en die er altijd voor mij zal zijn! No matter the distance...

  Anka

  ReplyDelete
 12. Oh zo'n fijne winactie !

  Mijn papa is speciaal omdat hij mij altijd graag zal zien & hij er altijd voor mij zal zijn ! Toen ik op mijn 18de zwanger was stond hij achter mijn keus, toen ik terug wou studeren stond hij achter mij.. altijd ! & dit zou zo'n leuk cadeautje zijn waarmee ik hem kan verrassen ! Hij is er eentje uit de 1000 en verdient dit zeker!

  Sarahmylle@hotmail.com

  Liefs,
  Sarah

  ReplyDelete
 13. Leuk!! Mijn papa is de beste omdat hij Mijne papa is �� mijn papa is nummer 1 in zeuren maar hij heeft steeds de juiste bedoelingen. Wat hem zo uniek maakt is dat wat er ook gebeurd hij zal altijd klaar staan voor zijn echtgenoot en zijn kinderen. Als ik iets wil vragen of wil krijgen zal ik sneller bij mn papa langs gaan omdat ik zn klein prinsesje ben en alles gedaan krijg van hem ♡ waarom ik mee doe? Telkens wanneer ik een cadeau koop voor hem heeft hij er altijd iets op aan te merken. Met deze box heeft hij keuze uit 210 verschillende activiteiten dus zal er wel iets tussen zitten waar hij 100% tevreden mee is
  !
  E-mail; minake154@hotmail.com

  Liefstt Yasminaa ♡

  ReplyDelete
 14. Tweede keer goeie keer 😄
  Ik volg je al heel lang op Facebook en instagram. Zo kan ik zien wat de nieuwe mode is en het inspireert mij vooral ook.

  Nu moet ik iets over mijn papa vertellen.
  En vind dat vrij moeilijk.
  Mijn kinderjaren waren niet echt zo schitterend ik lag altijd in de klinch met mijn vader zeker toen ik " tiener " was wij hadden constant ruzie ik zei altijd tegen mijn mama ik haat onze papa. Maar mijn mama kwam daar nooit tussen. Vanaf ik ben gaan samen wonen heb ik onze papa langs een andere kant leren kennen .. Zorgzaam staat altijd klaar als je iets vraagt hij cijfert zichzelf altijd voor iedereen weg ik heb hem nog nooit op vakantie weten gaan.. Ik weet nog vroeger was hij altijd de " stoere " papa ik heb hem nog nooit een traan zien laten zelfs toen ons huisdier gestorven was die waren constand samen ons hondje ( blacky ) was zijn engeltje ze liep overal mee waar hij naartoe ging en ravotte constand was mooi om te zien maar op nen dag is ons hondje gestorven van de ouderdom wel geen traan heeft hij gelaten ik denk wel als hij alleen was dat hij zen tranen niet kon bedwingen dus zo iemand is onze papa .. Sinds ik samen woon heb ik het niet gemakkelijk heb al veel meegemaakt en mijne papa staat altijd klaar voor mij over een paar weken was het vaderdag en heb hem voor de eerste keer love you to horen terug zeggen ik verschoot mij nen bult .. Ik zou mijn vader voor niemand anders willen wisselen voor geen geld voor niks.. Mijn vader is mijne god! Ik weet nu pas wat ik er aan heb vroeger had ik dat nooit gezien maar hij wilde alleen het beste voor mij en dat is nu nog ik zie mijne papa doodgraag!
  En als er 1 iemand is die zoiets verdiend als deze box is hij het wel .. Omdat hij in al die jaren hij is nu 65 altijd heeft thuis gezeten en altijd heeft klaar gestaan voor iemand anders

  X kim

  Palinckxkim@gmail.com

  ReplyDelete
 15. Waarom mijn papa de beste is? 1 woord: hij is mijn HELD
  Nog steeds geeft hij me iedere dag een kus op het voorhoofd en noemt hij me 'engel'.
  Dankzij hem sta ik op een positieve manier in het leven.
  Enkel maar LIEFDE voor mijn HELD <3

  Florenceteugels727@hotmail.com

  ReplyDelete
 16. Ik zou deze bon graag winnen voor mijn opa omdat hij mijn vaderfiguur was in mijn jeugd.
  Mijn email is ellentje56@hotmail.com

  Groetjes Ellen

  ReplyDelete
 17. Mijn papa is speciaal gewoon omdat hij mij papa is !
  Hij is de beste en liefste, hij doet alles voor me en steunt me door dik en dun.
  Ik zou graag eens iets terug geven na alles wat hij mij heeft gegeven.
  bellieke_62@hotmail.com

  Groetjes Kelsey Valkenborgh

  ReplyDelete
 18. Leuk!! Mijn papa is de beste omdat hij Mijne papa is �� mijn papa is nummer 1 in zeuren maar hij heeft steeds de juiste bedoelingen. Wat hem zo uniek maakt is dat wat er ook gebeurd hij zal altijd klaar staan voor zijn echtgenoot en zijn kinderen. Als ik iets wil vragen of wil krijgen zal ik sneller bij mn papa langs gaan omdat ik zn klein prinsesje ben en alles gedaan krijg van hem ♡ waarom ik mee doe? Telkens wanneer ik een cadeau koop voor hem heeft hij er altijd iets op aan te merken. Met deze box heeft hij keuze uit 210 verschillende activiteiten dus zal er wel iets tussen zitten waar hij 100% tevreden mee is
  !
  E-mail; minake154@hotmail.com

  Liefstt Yasminaa ♡

  ReplyDelete
 19. Leuk!! Mijn papa is de beste omdat hij Mijne papa is �� mijn papa is nummer 1 in zeuren maar hij heeft steeds de juiste bedoelingen. Wat hem zo uniek maakt is dat wat er ook gebeurd hij zal altijd klaar staan voor zijn echtgenoot en zijn kinderen. Als ik iets wil vragen of wil krijgen zal ik sneller bij mn papa langs gaan omdat ik zn klein prinsesje ben en alles gedaan krijg van hem ♡ waarom ik mee doe? Telkens wanneer ik een cadeau koop voor hem heeft hij er altijd iets op aan te merken. Met deze box heeft hij keuze uit 210 verschillende activiteiten dus zal er wel iets tussen zitten waar hij 100% tevreden mee is
  !
  E-mail; minake154@hotmail.com

  Liefstt Yasminaa ♡

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment. I will answer your questions as soon as possible!

Like us on Facebook